Shoppingtur til Woodbury Common
15. maj

I nat havde det regnet meget og det gør det også her til morgen mens vi sidder med morgenmaden. Optimistiske som vi var da vi pakkede. Ingen paraply eller regntøj.

INden vi skal afsted, skal LIsbeth lige have limet små sølvplader med øjer på billerne, så de kan fastgøres til noget, når de skal slippes løs i haven i morgen.

Så kan limdunsten nå at fortage sig til vi er tilbage på hotellet.

Vi skal med Gray Line til Woodberry Common for at købe tøj. Der er mange afgange, men vi satser på kl. 9.15. Bussen kører fra Busstationen (Port Authority, 3 etage gate 210 - hvis andre skulle få samme ide) Vi bor kun 1 gade fra busterminalen, så det er nemt. Der er allerede vildt mange der står i kø- det er nok fordi det er søndag. De 2 andre gange vi har været der har været på hverdage og her var der ikke halvt så mange.

Efter en times kørsel er vi fremme og efter nogle timers shopping kan vi glade tage bussen tilbage til Manhattan igen. Så er der tanket op med lidt tøj fra vores fortrukne butikker: Levis, Timberland, DKNY, Tommy Hilfiger og North Face. Her er et par priseksempler: 3 par Levis 500 kr i nøjagtig samme snit som dem vi køber i Danmark. 2 skjorter fra DKNY til 300 kr og Timberland T-shirts til 100 kr stk.

Nå ja, vi var da også lige inde i den lokale ”inspiration” Vi spotter lige det nyeste nye: en softicemaskine, en kuglegrill, hvor kuglen er formet som en aflang Amerikansk fodbold og en pandekagepande med 4 huller med mønster i bunden, så pandekagerne får en aftegning af en smiley. Gad vide hvilken af disse ting vi ser i Danmark indenfor de næste par år?

Så er det tid til lidt afslapning på hotellet

 

Ved 18-tiden går vi ud for at finde en restaurant. I går fandt vi Thai-restauranten 4 gader herfra, så vi er ret optimistiske. Det støvregner og vi går og går.

Der er ikke rigtigt noget der tiltaler os men helt nede ved 23. gade (26 gader herfra!) i Chelsea over ½ times gang finder vi et alle tiders sted.

En økologisk restaurant, der tilbereder maden efter en helt speciel kogeteknik: sous-vide cooking technique. Det er en slags omvendt trykkogning, hvor der koges ved lav temperatur over længere tid – altså en mere skånsom tilberedning, der ligesom langtidsstening bevarer saft og kraft i råvarerne.

De har anlægget i kælderen.

Bestemt en af de bedste restauranter vi har været på her i NY. Vi spiser eller aldrig det sammen sted, for vi vil gerne prøve noget nyt hver dag. Men her kunne vi godt tænke os at komme tilbage. Kan virkelig anbefales.