180425 Praslin til Mahe

Praslin til Mahe

25. april 2018

Rejsedag. Vi skal forlade Praslin for at tage til Mahe, som er hovedøen her på Seychellerne.

 

Efter vi har checket ud, slapper af på hotellet, bl.a. ved at skrive lidt dagbog, indtil vi bliver hentet. Vi skal med færgen til hovedøen Mahe, hvor vi skal tilbringe de sidste 4 dage.

 

Det er en moderne katamaran og den hugger lidt på den 1 time lange sejlads i den friske vind. Da vi nærmer os Hovedstaden Victoria på Mahe, kan vi gdt se at her er mere aktivitet. Der ligger flere mindre fragtskibe ud for havnen og inde på havnen står massevis af containere - bl.a. en hel del fra Mærsk.

Tunfiskeri er en af de store industrier her - og vi kan se at der arbejdes med at gøre fiskenet klar.

Fra Victoria er der ca 45 minutters kørsel til hotellet, som ligger på den anden side af øen og en del længere mod syd end havnebyen Victoria. Vi ankommer til hotellet ved 15-tiden. Hotellet Anse Soleil Beachcomber ligger lige ned til havet ved den lille strand Anse Soleil. Stranden er helt fantastisk og vandet er varmt som i et badekar. Strand og hotellet ligger i en bugt, så vandet er roligt. Bag stranden er der regnskov, som også skal udforskes.

Alle værelserne har udsigt til havet og store overdækkede terrasser. Lige ud for vores værelse er der et lille koralrev, hvor vi ser en del snorkle rundt i det varme vand.

Sidst på dagen har vi møde med den lokale guide fra rejseselskabet Creole. Vi køber 2 heldagsture. En tur med taxa til Victoria og en tur med båd til et koralrev. Så har vi to dage her ved strand og vand.

Hotellet ligger helt afsides, så vi har ikke mulighed for at gå ture, købe vand hos den lokale og prøve forskellige restauranter. Der er restaurant her på hotellet, hvor vi kan købe både frokost og aftensmad.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved