180423 Praslin 3

Praslin - dag 3

23. april 2018

Vi tager tidligt afsted for at køre til et par strande, som ligger lidt afsides og som vi tænker at nyde dagen på. De ligger på et lille næs og hedder Petit Anse (lille strand) og Grand Anse (store strand).

Meget stejlt op ad bjerget gennem masser af hårnålesving og ned igen. Møder man en modkørende må en af bilerne bakke. Ikke særligt trygt, da det ikke er alle steder, der er autoværn. Stranden er fin, men vi bliver der ikke så længe, da vi gerne vil ud inden der kommer alt for meget trafik.

På vej hjem møder vi en modkørende bil - heldigvis en lokal, der med fagter og blinklyset signalerer at hvis vi bakker lidt, vil han køre ned i rabatten med en noget høj kantsten. Det gør vi så - og vi kommer fint forbi hinanden.

 

Det skal dog siges, at der er mange spejle ved svingene, så man kan spotte de modkørende (nogle steder). Men i dag blev det lige lovlig spændende.

I stedet kører vi til vores lokale strand, som også siges at være den bedste på øen. Her går vi en lang tur langs vandkanten og ender ved en lille restaurant og får lidt curry. Der er skulpturer I haven.

Til aften spiser vi et lidt fancy sted, hvor de gør en del ud af anretningen af maden. Lisbeth får stegt kylling med bananer til og Jes får tun-bøf.

Inden vi er færdige med at spise bliver det et voldsmt regnvejr. Gæsterne på de yderste borde må rykke lidt ind i restauranten for ikke at blive våde (godt at alle de pladser var resterverede - ellers havde vi siddet der.

Vi må købe et ekstra glas vin, som vi kan nyde mens vi venter på at regner stilner af - så vi kan komme tilbage til hotellet.

Copyright © All Rights Reserved