16. november
Udrejsedag

 

Vi skal flyve fra Kastrup kl. 12.50, så vi tager derud, så vi er klar til indcheckning ved 10-tiden.

 

Det går forholdsvis hurtigt – så vi har et par timer i transitområdet inden afgang. Vi sætter os med avisen og iPad’en, så tiden er såmænd hurtigt gået.

 

Vi har desværre ikke fået pladser ved siden af hinanden – det er nok prisen for at bestille så sent. Men det er dejlig langt fremme i flyet (henholdsvis række 2 og 3) og lige bag hinanden – så vi kan da snakke sammen ind imellem.

Jes er heldig at få plads på række 2, som har ekstra meget benplads.

 

Det er en lang flyvetur – 10½ time, og da vi på et tidspunkt – efter et godt måltid mad, en god film o.s.v. begynder at synes at nu må vi da snart være fremme, er der stadig 3 timer til ankomst.

 

Men endelig er vi fremme – og vi bliver lukket ud i den tropiske varme – selvom klokken er 19 og solen er gået ned for en time siden, er temperaturen stadig næsten 30 grader.

 

Efter turen gennem paskontrollen bliver vi fordelt i små minibusser – der er en køretur på ca. 40 minutter til hotellet, som ligger i den østlige ende af øen.

Godt halvvejs lyder der pludselig en forfærdelig larm i bussen – det er et af dækkene der har tabt slidbanen, som nu slår mod hjulkassen.

 

Det er midt på en meget mørk og øde landevej – og den kvindelige chauffør kaster sig straks over at  skifte hjul. Et par venlige forbipasserende stopper heldigvis og tilbyder hjælp.

Det er en halvfarlig operation – hjulet er på den side af bilen der vender ud mod midten af vejen, og der er en del trafik – så vi må dirigere bilerne langsomt forbi.

 

Vi bliver hentet af en af de andre minibusser som kører os til hotellet – så vi kan checke ind. Vi har fået et rigtig dejligt og stort værelse i stue-etagen med egen terrasse kun 10 meter fra vandkanten.

 

Da vi har læsset håndbagagen af går vi op i receptionen og får en drink og lidt at spise mens vi venter på bussen med bagagen.

Da den endelig kommer, skal vi bare på hovedet i seng – klokken er halv fire om natten dansk tid.