Los Angeles

Jim og Marge hentede os der hvor vi afleverede autocamperen og de havde Joshua, et af deres børnebørn med. De havde lejet en båd i Newport, og vi skulle ud at sejle.

Turen gik ud gennem en bred kanal ud til stillehavet - der var desværre ikke megen vind, så det meste af turen ud gik for motor.

Udover en masse store både og flotte huse, så vi pelikaner og søløver.

Effter sejlturen besøgte vi nogle af Jm og Marges venner som havde et kæmpe hus et stykke oppe ad skrænten. Der var en fantastisk udsigt over Stillehavet og Catalina Island. Vi sluttede aftenen med middag på en japansk restaurant.

 

Næste dag stod på tur til San Diego, hvor vi skulle besøge Aunt Betty (Jim og Joes fars søster). Betty er en livlig ældre dame.

Efter lidt suppe med melboller efter en gammel dansk (næsten) opskrift, gik turen ud i byen, hvor vi bl.a. besøgte et berømt hotel, hvor et hav af amerikanske præsidenter havde boet, og efterfølgende fik vi tidlig aftensmad på en mexikansk restaurant og Lisbeth og Marge var på shopping i den gamle bydel.

Søndag var der inviteret til familie-træf.

Til venstre Jim og Marges datter Annemarie og hendes mand, til højre den ældste søn James (Jim). Hans kone var til et familietræf i hendes familie, som også kommer fra Danmark.

Jim juniors datter Esther var meget interesseret i den lille figur af jomfru Maria

Lisbeth sammen med Joes søn Chris, som også var der sammen med sin spanske kæreste Marbelle.

Mandag tog Jim os med på udflugt til Universal Studios og Hollywood.

'

Kulisse-byer

Fra Dødens gab og Klodernes kamp